måndag 31 oktober 2011

Pälsmössan

Snart snart snart kommer paketet från H&M med den nya mössan, konstaterade när jag prova den förra på Elton att den va näst intill för liten redan, så fick skicka tillbaka den och be om en större storlek. Idag kom sms om att paketet är inlämnat på posten..





Sötskrutten!





Härliga höst

Fångade lite av höstens färger när vi va ute och gick för några dagar sedan, visserligen bara med mobilen, men ändå! :)

långt ifrån



närmre



riktigt nära








Babysimmet fortsätter

Babysimmet på onsdagar är fortfarande lika uppskattat, både av mig och Elton. Det leende som dyker upp i hans ansikte när vi går i vattnet är underbart!


Simma på rygg genom tunneln



speedos på

sjunger i vattnet gör vi också!


Denna gången var moster med, så vi kunde få lite foton, och ja, jag vet - lagom römosig i ansiktet, kan bero på att vattnet ligger på en ungefär 33 grader. Med andra ord tokvarmt!


Tjingeling


Lördagsmys

Lördagen började med dop och avslutades med en god middag hemma... Dopet var för lilla Alicia och det gick så bra hon va så snäll hela tiden! Under dopkaffet såg man knappt skymten av henne, hon sov mest.. :)




Helskön präst!

Sötnosen

Så fina tårtor bjöds det på

Självklart hade jag ett handgjort kort dagen till ära



På kvällen blev det lite halvspontant barnfritt hemma, min kära syster tog Elton och Fredrik lagade en jättegod middag till oss.


Tända ljus och lugna favoriter på radion



Rosé och dessert satt fint efter maten



En riktig myslördag med andra ord..


tisdag 25 oktober 2011

Köpt maraccas

När vi gick på KrypIn fick vi spela på äggmaraccas, en riktig hit! Så en dag tog vi oss till Musiklagret och köpte två stycken. Tyvärr fanns dom bara i svart, men lika skoj ändå! Och jag vet, ingen sångröst över huvud taget, men jag bjuder på det! :)







måndag 24 oktober 2011

Övar på att säga mamma

Det är så härligt med alla dessa ljud. Vissa dagar numer så är Elton iof väldigt tyst, men då tränar han på att krypa istället.. Så alltid full fokus på nått, det gillar vi!

En morgon tränade han på att säga mamma, men blev mest en massa öppnande och stängande av munnen..


Lite senare på dagen så hade han nog tränat klart, för då kom det även lite ljud..
(får be om ursäkt för den lite dåliga ljudkvalitén, mobilen klarar inte riktigt att ta så höga ljud) :)






Loppis

Nu har jag slarvat igen med bloggandet, tänker på det varje dag och varje gång jag fotar, men sen är ska det till att sätta sig vid datorn med.. Blir ju oftast att man hamnar i soffan med mobilen eller Ipaden för att kolla fb och wordfeuda, å så blir det inget bloggande. Så nu kommer lite gammalt och lite nytt! 

För ett tag sen hyrde vi bord på K-bergs öppnis - fick inte jättemycket sålt men va en trevlig förmiddag. Elton fick va med och stundtals fick han sitta i en av flyttlådorna och knapra rån. Där satt han kalasbra!




Mums med rån



fredag 14 oktober 2011

Förmiddagsmys i Viskafors

Idag åkte jag och Elton ut till Viskafors hem till Freja och hennes mamma. Strax efter att vi anlända kom även Tova med hennes mamma. Promenad var inbokat! 



Påpälsade och goa inför promenixen



Varierad terräng gillar vi!



Elton omgiven av två brudar



Hej Hej sägen Freja



Hmmm säger Tova



Gömma underläppen är Tova proffs på!



Å sötis Freja sjöng ohhohhuohh



Lägg märke till den lilla dreggeldoppen under hakan :)




Söööt!


Tack igen tjejer för en toppendag! Härlig promenad i höstkylan och jättegott fika efter! Å så bra våra tre små lekte ihop sen på golvet, får bli snart igen.

Fick dessutom receptet på ett kalasgott knäckebröd som vi fick smaka på.. Blir att testa snart, ska bara inhandla de fröerna jag inte hade hemma..


Tjingeling

Heldag på öppnis igen..

Har säkert skrivit det flera gånger här.. men det är så härligt när vi hänger på öppnis heeela dagen på tisdagar. Sångstund, frukost, sovstund, matstund, KrypIn, fikastund och sen hemgång. Nu i tisdags var det dock sista KrypIn...

Förra veckan fick jag som jag skrev häromdan med mig min D90. Blev en del foton under dagen, här kommer några av dom.


Härligt glada och söta Vilmer


Tjuvkikarn


Elton


Bästisarna


Lekpölen


Glada Olle


Lillan Astrid


Emma-Lovisa sötisen


Bokstund


KrypIn ledarna - ni är fantastiska


Lejonet ryter


Både Olle och Emma-Lovisa pekar


Och som jag skrivit innan, klicka gärna på bilderna för att få den störra - och dessutom är de bättre i större skala. 

Tjingeling.

torsdag 6 oktober 2011

K-bergs öppnis


Tog lite bilder, tyvärr med mobilen igen, förr förra veckan om jag inte minns fel.. Vi har det så mysigt där på tisdagarna. Några av oss trillar in redan vid halv tio tiden, är med på sångstund klockan tio, fikar och dricker kaffe medan de små sover förmiddag. Sen får dom lunch och sedan äter vi själva.. Vid tolv blir det superlugnt å tyst för då går de flesta hem eftersom det egentligen stänger.


Elton och Vilmer

Vi stannar kvar för klockan ett är det KrypIn med sång, ramsor och bokläsning som gäller! Klockan två är det fikadax och sen strax innan tre går vi hem. Med andra ord en heldag på öppnis.

Bokstund


En mycket intressant bok visas....

Förra veckan fick jag äntligen med mig kameran, slänger upp lite bilder från den heldagen snart! Fångade många av dom små liven. Måste bara kolla med alla mammor så det är ok att jag tar med lite bilder här i bloggen..


Tjingeling