söndag 26 augusti 2012

Födelsedagskalas



Igår firade jag min 25-års dag. Den var ju egentligen den  20 augusti...
En toppenbra dag på alla vis. Många nära å kära som var med och förgyllde min dag, en syster som hjälpte mig med alla mat, fika, disk m.m. och stod dessutom ut med mitt ibland hemska gravidhumör! 


Fick så mycket fina presenter och blommor.. Så fint med alla snittblommor och planteringar här hemma nu! Å jag fick mitt Pandoraarmband som jag önskat mig och allt möjligt annat jag ville ha plus lite till...:











Tusenmiljarderstack till alla som var med igår och gjorde min dag till en toppendag på alla sätt och vis!!




Inskolningsdax

Imorgon är det dags, den stora dagen är här - Elton ska börja på förskolan. 
Pappa får ta hand om inskolningen eftersom jag jobbar. Lite avis är jag allt, men inte orolig alls.

Häromdagen va vi lite rastlösa så vi spanade in lekplatser i Borås Stad på deras hemsida. Finns tydligen runt 150st i hela kommunen. Vi åkte till en som ligger vid Döbelnsgatan på Norrmalm. Jättefin å mysig så dit åker vi nog fler gånger!


Lite suddigt men söta ändå

Gungar i fisken och spanar

Klättra klättra




Får se vilken vi testar nästa gång, kommer ju ta nått år innan man hunnit testa alla! :)

Kram på er!

tisdag 7 augusti 2012

Tillbaka till jobbet!

Nu så, nu börjar vardagen rulla på efter semestertider.. Dagarna bara rullar när vi båda vart lediga, jättemysigt såklart. Men nu känns det rätt gött att jobba heltid igen och att det blir en vardag igen.



I helgen fyllde Eltons mormor år, många år ;) så vi åkte dit med moster på lördag förmiddag (pappa va på svensexa hela helgen med grabbarna) och stannade över natten.
Dagen efter plockade Elton en av mammas blommor, vilket han mycke väl vet om att han inte får, då va hon snabb att sätta fast den med en hårnål. Så gullig så! :)

Tänkte sitta en stund nu och uppdatera lite här, men lägger in inläggen på rätt datum, så bläddra gärna tillbaka lite i bloggen för att se nya inlägg! :)


KRAM
Sanna