tisdag 26 juni 2012

Mot Vännäs

Idag bar resan av upp mot Vännäs som ligger omkring tre mil väster om Umeå, ca 104 mil hemifrån. Min faster gick bort för någon vecka sedan så jag, pappa, systeryster och Elton packa bilen för att åka upp. Vi kommer att bo hos våran kusin i Vännäs två nätter för att sedan åka ner till Härnösand där begravningen kommer äga rum.

Första fikastoppet.


På stoppet efter fick Elton gunga lite på en häst och lekte lite med en tjej vars föräldrar hade fått problem med bilen. Hoppas det löste sig för dom. Verkade ha stått där ett tag. Tror dom va från Ungern..




I Västerås var det dags för nästa stopp, IKEA käk är alltid fint! Det tyckte Elton med som åt köttbullar med potatismos, lingonsylt och sås.




 Efter matstoppet körde vi viadre och började leta vandrarhem, hittade ett lite utanför Huddik som hade ett familjerum vi fick hyra för 495:- kalaspris för tre vuxna å en liten. Ett sovrum, vardagsrum med säng och bäddsoffa, kök och egen dusch och toalett.

http://www.kustleden.com/ vi bokade via http://www.booking.com/ som har en app till Andriod. Superdupersmidigt, bokar man via appen eller hemsidan får man dessutom oftast ett rabatterat pris!

bild på del av vardagsrummet
Vi ringde till vandrarhemmet runt halv nio på kvällen, de stängde incheckningen klockan nio men vi skulle inte landa där förrän vid halv elva. Va inga problem sa hon, de löser det. Vi skulle bara ringa igen när vi åkte förbi Huddiksvall så de kunde komma bort och checka in oss. Så vänliga och smidiga. Lägenheten va jättefin och fräsch och det mesta man behöver i ett kök fanns också.


Imorgon fortsätter färden norrut!



Inga kommentarer: