onsdag 27 april 2011

Bvc, mvc och fika hos Jessica...

Idag besökte vi först bvc, Elton närmar sig fem kilosstrecket på vågen och har växt hela sex centimeter sedan han föddes, nästan en centimeter i veckan med andra ord.. :) Inte konstigt att han sover såpass mycket, tar ju på krafterna att växa så!

Efter hans koll så var det återbesök för min del på mvc, var trevligt att träffa Ann-Christin igen. När vi va klara där så åkte vi till Kaptensgatan för att fika lite hos Jessica, Sigge o Thyra! Fick även träffa Martin en sväng och några utav grannbarnen också.. 
Mycket trevligt och gott fika, nästa gång blir det en kaffe hos mig bestämde vi.
Elton fick en jättesöt tavla av dom som kommer passa kalasbra i hans nya rum..Tack!



Imorgon tar vi nog en sväng till Hillared och träffar Eltons mormor..

Nattinatti på er!

tisdag 26 april 2011

Bankbesök

Idag skulle vi hängt med mormor ute i Hillared och grejat lite, men det blev inställt så då drog vi till banken istället och hälsade på alla underbara kolleger!
Vi va där strax efter elva tiden och kom inte därifrån förrän halv fyra, många att pratas med... Elton va vaken, sov och åt om vartannat men det funkade fint va jag som till slut blev lite väl hungrig för att kunna vara kvar, trodde ju inte vi skulle stanna så länge.

Idag fick kameran stanna hemma, så lägger med lite blombilder från Varberg..




Vill man se bilderna på bloggen i lite större format så är det bara att klicka på dom! 





Nu blir det lite popcorn i soffan med Freddan..
Tjingeling!

måndag 25 april 2011

Spontanbesök gillar vi

Vi fick tag på både lecakulor och solskydd i Knalleland, men mitt i allt shoppande så blev lilleman togledsen, förstod varför när jag lyfte honom ur vagnen... Han hade visst bajsat igenom blöjan, bodyn och byxorna, inge roligt alls.. Tur det finns toaletter med skötbord lite varstans! 

Efter att jag och Elton kom hem fick vi spontanbesök av Skåne, Shomiz & Jacqueline! Så himla skojsigt! Efter lite kaffe och kaka kom vi fram till att vi väntar in Fredrik från jobbet för att grillas lite! Va lika gott med grillat idag också kan jag lova


Elton ligger i vagnen och flinar lite som vanligt...


sötis Jacqueline




Lilla nyblivna familjen



Nu blir det tv med Freddan och sen sova för att orka med morgondagens okända äventyr!

Påsk Påsk Påsk

Idag är pappa Fredrik tillbaka på jobbet, Elton sover i vagnen utanför och jag har lagt in lite räkningar och stökat omkring lite i hemmet.. Har tillbringat alla härliga soliga påskdagar ute, så hemmet har kommit lite i andra hand! =)

På Påskafton var vi en sväng i Varberg hos gamla mormor i det fina vädret..

Gamla mormor och Leevi startar grillen

mormor klipper gräset

pappa, gamla mormor och Leevi

Kusin Liam kommer med sin egenpackade väska

Lilla Nellie tycker inte riktigt om sin solhatt

Lycka är att blåsa såpbubblor

Fokusering på topp


Lite senare på eftermiddag tog vi oss hemåt för att åka vidare till Frufällan på lite grillat hos Jessika & Eken.. Där träffade vi på Caesar och Ann med, va en trevlig kväll, även om Elton inte va på sitt allra bästaste humör!

Rån är gottit

Här fick vi se Caesars ascoola huggtänder.. :)
Nu blir det en shoppingsväng, behöver lite lecakulor och ett solskydd till bilen så Elton slipper kisa så när solen skiner!

pussåkram

torsdag 21 april 2011

Oj vad trött

Han sover än?! Rätt skönt, har hunnit plocka lite här hemma, äta i lugn och ro, lusläsa bt m.m och vinna 100kr på bubbleroom.. Hoppades ju på en iPad men alltid skoj när man vinner något iaf! Kanske lönar sig att registrera sin mail lite då och då och besvara några snabba frågor?! :)




Här är en länk till Mr.Deal som jag vann på idag.. Registrerar du dig och vinner något vinner jag samma pris.. bra va?! :)

http://se.mrdeal.com/prize/blog/mhhaif

Snart kommer Fredrik hem, då blir det en sväng till Babyproffsen och handla lite bra att ha saker till Elton!

Tjingeling

Förmiddagspromenix

Febern är borta! Bara lite snorig och hostig nu, känns bra! :) Elton verkar ha klarat sig än så länge iaf, amningen kanske gör sitt för hans immunförsvar.

Idag fick han sitt första påskkort, ända från Varberg, det var hans gamla mormor som skicka... 



För en stund sen kom vi hem från en promenix runt kvarteret, gick upp för en gata jag inte visste fanns på vägen tillbaka, visserligen en återvändsgata, men va kul att se lite nya hus! Han sover så gott i sin lilla vagn. Blir att införskaffa babywatch så man kan låta honom fortsätta sova ute i vagnen när man kommit hem från promenaderna.

Fotade min kvistar för en stund sen men, dröjer nog inte länge innan de slår ut!







Nu blir det lite chilliconcarne innan lillfis vaknar igen!

Tjingeling!

onsdag 20 april 2011

Sjukis

Igår gick vi på promenad på Kransmossen med Pillan, va så gött i det härliga vädret! Efter en mellanlandning med matpaus hemma så åkte vi till kusinerna på Sjöbo en sväng.. Därefter var det barnprylparty hos Ann, va massa bra-att-ha saker till barn, men inte så mycket till dom allra minsta så blev ingen shopping för vår del..

Kände mig lite snorig igår, funderade på om det kanske va allergi men det visade sig vara en vidrig förkylning. Haft feber sen sent igår kväll och hela dagen idag! Som tur va så hade Fredrik en ledig dag idag så han kunde ta Elton så jag fick sova lite längre imorse när alvedonen gjort sitt.. USCH för att vara febrig och snorig! Hoppas bara att lilleman slipper bli sjuk, håller på att tvätta o sprita händerna hela tiden här för att minimera risken..

För några timmar sen tog vi oss åtminstone ut i trädgården en sväng, Fredrik såga och beskar våra två träd och jag peka vart han skulle kapa grenarna! :)

vårt japanska körsbärsträd

Mycke va det som fick åka bort

Så här risig kan man se ut när man är sjuk och ska försöka dona lite i trädgården

Snart åker den gamla verandan bort...

Fredrik passade på att fota vårt trädgårdstroll

Klippte av lite från de grenarna vi såga ner och satte i vatten hemma, bara nu på någon timma så har knopparna börjat slå ut.. Blir spännande att se vad som händer under natten...!





Elton älskar sitt babygym han fick av Jim och L-M! Kan ligga där långa stunder och småprata med dom små djuren.





För en liten stund sedan åkte pappa och syrran hem, dom va här och grilla en sväng, alltid trevligt med lite besök, även om man inte är piggast just nu! :)


Talk to the hand säger Elton, over and out säger mamma!

måndag 18 april 2011

Sol, sol, sol

Underbart med denna sol och värme!!
Det finns ju ingenting att klaga på en dag som denna iaf!

Påbörjade fömiddagen på stan med Sara & Malin med lite shopping och fika på Sandwallsplats. Elton fick två jättefina t-shirts av Malin som han kommer kunna ha i sommar!

Elton hänger på Sandwallsplats









Den här fina Mustangen stod vid Saras lägenhet, vet dock inte om jag tycker färgen är helt ok?




Efter stadsbesöket hämta vi ut Robert från lägenheten och la oss på gräsmattan vid vattentornet! Elton nanade så gott i vagnen ända från elva till klockan femton.. :)






vattenmelon är aldrig fel





Bokstäverna är på plats i vagnen :)


Mammas lilla sötnöt





Vi fick sedan trevligt fikabesök av Victor och Renèe som hade med sig en supergullig speldoseapa till Elton... Vi drack kaffe, åt banan&nutellakrokar, skrattade och pikade Victor då och då.

speldoseapan


Nu har pappa äntligen kommit hem, han blev tvungen att jobba över idag..tråktråk!

pussåkram på er!

söndag 17 april 2011

Besöksdag så här på vårkanten

Idag har jag och Elton först vart i Sjömarken hos Melina och hennes killar! Va skoj att få se hur dom bor med, fick lite gott fika och Elton sov så gott i vagnen nästan hela tiden... Sen åkte vi hem men kände för att hälsa på nån mer så vi fick komma och hälsa på i bushen hos Linda och hennes killar på lite kvällsmat! Lille Hampus börjar bli stor och ett riktigt charmtroll! :)

Igår var vi på kalas hos Freija som fyllt 6år, hon fick en docka, eller en bebis rättare sagt som hon döpte till William, så nån dag ska vi ut och gå med våra bebisar i deras vagnar bestämde vi!

Elton va med i Bt igår också, men verkar inte finnas med på deras hemsida ännu..


Tog tag i Ferminatorn igår med, iaf på lilla Missy! Bra skit det där! Imorgon är det Figges tur!




Lilla hårtussen som ferminatades bort

Missy undrar vad det är för hårboll som ligger där...

Nu blir det lite tv i soffan innan det är dags att sova!


pussåkram