onsdag 6 april 2011

Heldag med Sara

Idag började vi dagen med att åka till Sara för att äta lite frukost. Elton fick ju såklart frukost på sängen hemma först (eller i sängen kanske man ska säga?!). Därefter gick vi ner till stan trots det halvtrista vädret, fixade lite blommor och gick till Saras pappas jobb för att lämna dom och hälsa på en sisådär 30 sekunder för sen skulle han iväg. Gick lite till på stan och träffa Lojjsan på Åhléns.

Sen var det dags att besöka bvc, 160g hade han gått upp sen förra veckan och verkar växa på som han ska! Enligt dagens mätning hade han växt två centimeter på en vecka, men hon trodde nog att vi kanske sträckte lite bättre på honom denna än förra veckan... :)
Därefter gick vi tillbaka hem till Sara, Elton sov hela tiden nästan, förutom när vagnen stannade till och på bvc där stackarn vaknade av att han blev avklädd inför vägningen.

Vi blev sugna på kladdkaka (eller Sara blev, yttrade sig om det och då infann sig mitt sug också) men hon hade inga ägg så vi åkte till oss istället.



Sara mumsa i sig resterna av smeten
När vi slängt in kladdkakan i ugnen skulle vi ge oss på att göra macarons, vilket vi får prova att göra om en annan dag...
Sara maler den skållade sötmandeln

Så här ska inte macarons se ut
 Vi vispade inte ägget och sockret tillräckligt hårt innan vi hällde i resten av ingredienserna, vilket gjorde att smeten blev som ovan, den skulle spritsas ut till små femkronorskluttar.. Färdiga skulle dom se ut som på bildern nedanför..




Som tur var så blev ju kladdkakan som alltid lyckad:



 Elton nande i vaggan under hela tiden och nu ligger han hos pappa och börjar gny lite, dax för mat igen.. Imorrn ska hans tapet upp för då är pappa Fredrik äntligen ledig.. eller?


pussåkram




Inga kommentarer: