lördag 25 juni 2011

Midsommarfirande tre gånger om!

I tisdags var vi på midsommarfirande uppe på Hultas Öppnis med Jessica & Valdemar, vädret va ju inte på topp men det regna iaf inte! Både tårta och kaffe serverades efter dansen, MUMS!


Tårtan levereras....


Hembakad jordgubbsrulltårta!

Valdemar somna gottit i vagnen efter lite dans

Elton buzza runt i sin humledress

I torsdags var vi på Kristinebergs öppnis och fira midsommar, först hängde vi lite med Jessica, Sigge, Thyra, Hanna & Emil innan firandet drog igång och sen kom Veronica med Moa och Emma med sin Olle.. Fritidsgården hade gjort jordgubbstårta som va kalasgod och de serverade oss efter dansen. Tyvärr var vädret inte så bra denna dagen heller - sämre än i tisdags så kameran åkte inte fram alls..

På "riktiga" midsommarafton igår hade iaf inte jag någon känsla alls, troligen för att vi var hemma hos oss istället för i Dalsjöfors som vi brukar - satt inne med tanke på vädret och inte fick någon dans! Vi va inte heller det komplette gänget som vi brukar vara så det spelar säkert in det med! Trevlig, skoj och mysigt?? Jaaa, som alltid med härliga vänner!! God sillalunch, årliga promenaden och grillat som avslutning gjorde dagen och kvällen!




buzzz buzzz säger Elton!

Inga kommentarer: