lördag 14 januari 2012

Fest med grannarna

Vi blev glatt överraskade när vi fick inbjudan till grannens födelsedags fest i helgen! Vi gjorde oss i ordning och åkte till lokalen där festen skulle hållas - en persisk fest.

vi upptäckte snabbt att de gillar gurka och clementiner :)


Grattis Sara!!!

Sicket party, massa  härlig musik, dansande människor och kanongod mat!! Den hämtades från Göteborg eftersom det inte finns någon catering för persisk mat i Borås.. 
Något annat som var lite kul och udda var att det festas med lite shots, öl eller vin ihop med lite snacks fram till ca 21, därefter äter man tills man spricker och sen kommer tårtan in runt tio på kvällen. haha. Va lika gott med tårta då iof!


Elvis och Elton dricker öl

Elton blev sketagöratrött efter att ha dansat, lekt med alla barnen och hängt i mångas famnar under kvällen så bytte om till pyjamas och gav honom välling i vagnen. Trodde han skulle slockna direkt. Men så fel man kan ha! När sista droppen var uppslurpad så var det full fart i den lille kroppen igen. Så Elton fick dansa vidare, köra runt på stolen fram och tillbaka ett par timmar till.


helt slut
Vid tolvtiden kände vi att det var dags att åka hemåt, men Elton somna först strax innan vi var hemma konstigt nog, sen sov han till halv elva! Härligt!




Inga kommentarer: