tisdag 7 augusti 2012

Tillbaka till jobbet!

Nu så, nu börjar vardagen rulla på efter semestertider.. Dagarna bara rullar när vi båda vart lediga, jättemysigt såklart. Men nu känns det rätt gött att jobba heltid igen och att det blir en vardag igen.



I helgen fyllde Eltons mormor år, många år ;) så vi åkte dit med moster på lördag förmiddag (pappa va på svensexa hela helgen med grabbarna) och stannade över natten.
Dagen efter plockade Elton en av mammas blommor, vilket han mycke väl vet om att han inte får, då va hon snabb att sätta fast den med en hårnål. Så gullig så! :)

Tänkte sitta en stund nu och uppdatera lite här, men lägger in inläggen på rätt datum, så bläddra gärna tillbaka lite i bloggen för att se nya inlägg! :)


KRAM
Sanna

2 kommentarer:

Anna sa...

Jättefin blogg! Blir inspirerad att starta en egen om vår lilla dotter :) Fortsätt uppdatera i helgen har ju varit tomt sista tiden, kul att följa fler i samma situation :)

Sanna sa...

Missat din kommentar, tack, kul att höra!! :) försöker ta mig tid att blogga, men blir ofta tyvärr att jag fastnar i soffan utan datorn på kvällen. Känns underbart att skriva av sig lite om allt som händer och publicera lite foton. Tanken är att jag ska skriva ut uppdateringarna och spara ner i en fin pärm så har man som ett litet fotoalbum med färdig text sen också! :)