torsdag 14 april 2011

Nu blir rummet klart väldigt snart

Idag blir det nästan klart, äntligen! Mamma har vart här hela dagen och hjälpt till. Vi röjde ut verktygen från Eltons rum och städade klart, för nån timma sen va Fredrik iväg och hämta hem linneskåpet som jag nu har satt i nytt hyllpapper i.. Så skojsigt!! Taklampan är på plats och likaså skötbordet.. Är dock lite osäker på om spjälsängen ska in redan, vet inte om jag orkar/vill att han sover där inne ännu.. =/ =)

Igår var jag och Elton med mamma hos Margareta och Eric, ett mysigt äldre par som mamma städar och grejar lite hos ibland. Eric sken upp som en sol när han såg Elton och pratade lite med honom, kul att se honom bli så glad. På kvällen fick vi trevligt besök av Dutten och Jocke, Elton fick en supersöt anka och en cool easy rider tröja som han nog kan ha i början av sommaren. :)

Elton sov medan vi hämta lite mat


Pappa Fredrik väntar på den indiska maten... :)
 Imorgon blir det taccos med Jim o L-M, det ser vi framemot! Lägger in en liten film med här på slutet, tyvärr fick jag inte med hans goa flin, va lite sen med att filma.. Vet att morfar gillar att se film på honom! ;)



Nu blir det lite tv tittande i sängen, natti natti på er!

2 kommentarer:

Nina sa...

Absolut världens sötaste pojke!
Kom gärna & hälsa på så ofta ni vill&kan, erat sällskap uppskattas alltid! <3

Becca sa...

åh, vad roligt att se honom! Filma mer för jag vill också se! :) Så otroligt söt han är när han försöker prata med dig... kram