onsdag 20 april 2011

Sjukis

Igår gick vi på promenad på Kransmossen med Pillan, va så gött i det härliga vädret! Efter en mellanlandning med matpaus hemma så åkte vi till kusinerna på Sjöbo en sväng.. Därefter var det barnprylparty hos Ann, va massa bra-att-ha saker till barn, men inte så mycket till dom allra minsta så blev ingen shopping för vår del..

Kände mig lite snorig igår, funderade på om det kanske va allergi men det visade sig vara en vidrig förkylning. Haft feber sen sent igår kväll och hela dagen idag! Som tur va så hade Fredrik en ledig dag idag så han kunde ta Elton så jag fick sova lite längre imorse när alvedonen gjort sitt.. USCH för att vara febrig och snorig! Hoppas bara att lilleman slipper bli sjuk, håller på att tvätta o sprita händerna hela tiden här för att minimera risken..

För några timmar sen tog vi oss åtminstone ut i trädgården en sväng, Fredrik såga och beskar våra två träd och jag peka vart han skulle kapa grenarna! :)

vårt japanska körsbärsträd

Mycke va det som fick åka bort

Så här risig kan man se ut när man är sjuk och ska försöka dona lite i trädgården

Snart åker den gamla verandan bort...

Fredrik passade på att fota vårt trädgårdstroll

Klippte av lite från de grenarna vi såga ner och satte i vatten hemma, bara nu på någon timma så har knopparna börjat slå ut.. Blir spännande att se vad som händer under natten...!





Elton älskar sitt babygym han fick av Jim och L-M! Kan ligga där långa stunder och småprata med dom små djuren.





För en liten stund sedan åkte pappa och syrran hem, dom va här och grilla en sväng, alltid trevligt med lite besök, även om man inte är piggast just nu! :)


Talk to the hand säger Elton, over and out säger mamma!

1 kommentar:

Nina sa...

Tack snälla för igår, var helt fantastiskt! :)