tisdag 17 maj 2011

Öppnishäng hela dagen

Idag hade jag tänkt att promenera en jätterunda någonstans, men insåg när jag vaknade att vädret va kass! SÅÅ skoj är det inte att gå i regn! Messade Veronica istället och kolla om hon skulle till "babycafé" på öppnis vilket hon och Moa va sugna på så vi tog oss dit vid tiosnåret.. Inte fel med nybakt fralla och kaffe på morgonen.

Klockan elva började sångstunden som va minst lika bra som på Hultas öppnis, saknade kanske gitarren och trumman lite.. :) Sen stannade vi kvar och så kom Elin med sin sötis Alexandra så åt vi lunch där och väntade in resten av mammorna från föräldragruppen.


Alexandra och Elton hänger på öppnis

Kanonbra info om bilstolar, cykelhjälmar och reflexer fick vi idag. Idag va det inte lika stelt i gruppen så många mammor stannade kvar med sina små vilket va supertrevligt så vi stannade kvar en bra stund och kom hem först nu vid fyratiden 

Väl hemma hade Elton jätteskoj på golvet och småsnacka lite.. Insåg att jag måste tvätta påslakan och örngott, va både lite kräks och katthår på dom.. Så han fick ligga på täcke och kudde utan detta.

gladpicket
kramkramkramkram

1 kommentar:

Sandra sa...

Sötaste Elton!! Kan vi boka in en dag helgen den 3-5 kommer till Borås då :)