onsdag 18 juli 2012

Heldag ute i solen

Ja, det är sant, solen har lyst hela dagen! Lagom varmt även om det kanske vart lite blåsigt.. Underbart. Vi traska bort och sa hej till Eltons gamlamormor som bor i Träslövsläge, sen vidare till minigolfen och då hade våra små killar hunnit somna.
Dock sov dom inte så länge, men det gick bra att spela ändå, men antal slag glömde vi ganska fort! Gick riktigt dåligt, speciellt för Fredrik som kom sist. HAHAHA, har nog aldrig hänt innan.





 Jag och Ann fotade lite livbojar under tiden vi promenerade, TryggHansa har en app som heter Livbojsjakten. Går ut på att man ska fota livbojar, markera om de är hela eller trasiga och skicka in. Då känner den av via gpsen vart den finns och statusen på den. Flest samlade vinner en resa till Kålmården tror jag det var, samlar man in 1000st får man en egen livboj med sitt namn på. Dessutom skänker TryggHansa 2kr varje gång man skickar in en bild till någon livräddningskurs, utan att det kostar en själv någonting! :) Bra va?! Så tanka hem den och börja jaga livbojar, finns drygt 80000st runt om i vårt avlånga land...



 Robert och Fredrik bestämde sig till och med för att ta ett dopp i havet, 17 grader var det, jag, Ann, Elton och Caesar hoppade badet..

Självklart fanns ett par kitesurfare (eller hur det nu stavas?) ute på vågorna.. Ser så galet läckert ut!



Nu har Elton somnat, Caesar är på gång. Vi tänkte tända lite värmeljus, gosa ner oss i mjukiskläderna och spela spel ute i förtältet tills vi inte orkar hålla ögonen öppna längre.. Sen håller vi tummarna att våra små sover hela natten. Elton fick någe ryck inatt kvart över två. Vet inte riktigt vad det var men otröstlig var han i nästan en timma.. :( Hoppas att det bara va magen som bråka lite eller nått!


Massa kramar till er mina kära läsare!

Sanna

Inga kommentarer: