torsdag 19 maj 2011

Heldag ute

Underbart!! Blev så glad när vädret inte blev så kass ändå idag så vi kunde hänga på Djurparken idag! Blev en kalasbra dag med bankmammorna och våra små. Kul att alla fyra har så stora barn som verkligen uppskattar alla djuren där med!







Efter ett par timmar där så åkte jag o Elton till morfar idag med, drack lite kaffe åt lite och sen lämna vi bilen där och traska hem.. Landa på cirka 13000 steg idag och Kristinebergsbacken va lika jobbig som vanligt, Elton tyckte den va så jobbig så han sov sig igenom den och egentligen hela vägen från Sjöbo till Dammsvedjan.

Vi gjorde dock ett litet stopp på Druvefors i finska butiken, shoppa lite godsaker! Har tänkt kika in flera gånger men har inte blivit av! När jag hade plockat på mig massa gottit så tar han ju såklart inte kort där och med 70 spänn på fickan kom man inte långt, men jag och Elton va väl så söta så vi fick lov att handla på krita och komma in imorrn och betala varorna! Har mumsat på både Leijona, finsk lördagskorv och snart blir det leipäjuusto...
Leijona


finsk lördagskorv

 
leipäjuusto


Fina grejjer det dära!


Just det, glömt att säga att jag blir så glad när det trillar in nån liten kommentar här på bloggen! Kollade in statistiken för hur många som läser och blev förvånad över hur många som faktiskt kikar in på sidan.. Jätteskojsigt! Vore skoj att veta vilka ni är med?! :)


Tjingeling på er där ute! 

3 kommentarer:

Beccis sa...

Ja, en är ju då jag, fast det vet du nog redan ;) Jättefina tapeter i eltons rum! Superfint linneskåp med. Så gammalt och rustikt. Har du målat om det också eller bara bytt hyllpapper?

Sanna sa...

Hihi, jo det har jag förstått :) Fredriks mamma har målat om det för ett par år sedan..

Lotta i Fbg sa...

Jag kollar också, tycker det är kul att läsa om vad du hittar på