onsdag 18 maj 2011

Säsongspremiär på djurparken



Djurparken, vilken fantastisk plats vi har här i Borås egentligen.. Tar det lite för givet kan jag känna! Såg massa härliga djur och djurbebisar idag tillsammans med Moa, Caesar, Veronica & Ann, Elton sov mest och jag tror iof inte att han uppskattar parken så mycket ännu, dröjer nog ett bra tag...! jag hade skoj iaf!




Björnungarna va ju så söta så man gick av! Bråkades och myste med mamma om vartannat!!




Moa va lite tröttis också, sussa så gottit i vagenen och Caesar va så pigg och glad i sin superfina mössa..




Elton Talli Pick vakna dock efter en stund och va lika glad som vanligt...


 Tyvärr va ju vädret sisådär idag, men lite djur va ju ute och då fick man passa på att fota.. Hoppas på att vädret är lite bättre när vi ska dit med  mammorna imorgon! Djurparken två dagar i rad!? Javisst som Jessica skulle sagt, har man lejonkort får man ju utnyttja det också!





Bilderna blir sisådär på bloggen har jag märkt, men klickar man på dom får man upp dom i ett större format och med lite bättre "kvalle"...

Efter djurparken åkte vi förbi morfar på Sjöbo en sväng och sedan vidare hem för att få besök av Pillan o Alex! Alexandra hade med sig en supersöt nappburk som jag o Veronica pratade om tidigare idag, nu har Elton en egen sån! TACK!



 Nattisnattis!

2 kommentarer:

Anonym sa...

jättefina kort , tack för sällskapet :) får vi göra om

Becca sa...

Vilket otroligt fint kort vi fick hem igår! Du är så duktig sanna, det måste ha tagit hur lång tid som helst att jag göra alla dom ju. kul att läsa vad ni har för er i bloggen :) kram