fredag 16 december 2011

Bankbesök

Igår var jag och Elton och hälsa på jobbet, det var lite julmys med min avdelning som vänta. Elton va på kalasbra humör som vanligt tills att han blev trött. Tyvärr hade jag ju lyckats glömma alla nappar hemma så va inte så lätt för lilleman att somna.. Efter ett tag hitta vi ett bra nöje iaf.. 




Han gick fram och tillbaka i korridoren och flina brett! Sötnöt. 


På vägen hem tog det inte många sekunder innan han slockna och så här såg det ut när jag öppna bildörren..



jobbigt att hälsa på mammas kolleger


Innanför ytterdörren väntade ett paket visst, stod i trappen. Det var våra söta grannar Dara och Tina som vart och lämnat en julklapp till Elton. Inslagen i finaste guldpappret! Tack söta ni. Dom drog till USA inatt. borta heeela julen och nyåret, blir tomt här!


guldpaket till Elton


Figaro myste ner sig i soffan när Elton hade somnat..


När det var dags för oss att gå och sova var det något som inte riktigt stämde i Eltons säng. Hans kudde är till vänster på bilden..? På nått vänster hade han vält sin stora nalle och kurat in sig under den som en liten grotta.


Så här sov han från åtta tiden igår till halv tio imorses.. :)


Nu ska vi städa iordning efter maten här och sen se vad vi kan hitta på ikväll. Fredrik är extremt rastlös och hispig. Skulle fått gäster ikväll, men tyvärr blev det inställt.. Någon som har nån idé vad man kan hitta på en fredagkväll som denna?



Inga kommentarer: