söndag 25 december 2011

Eltons första julafton ♥

Blev ingen julstrumpa i år, men får nog införas nästa år! Elton fick börja dagen i bara blöjan och fick då öppna paketet från Tina och Dara.. Va en jättesöt larv som kunde åka iväg fort över golvet.. Vi fick dock hjälpa honom med öppnandet lite grann! :)

Larven från Tina och Dara

Efter lite grötfrukost för Eltons del åkte vi till min bror på Sjöbo för att äta en god julfrukost. Efter frukosten delades julklapparna ut.. I år fick det bli Amanda som skötte utdelningen.


Lite mörk bild på Amanda.. Bilderna blir som vanligt bättre om man klickar på dom..

Elton mumsar på lite rån i Cazandras knä medan klapparna delas ut


massamassamassa ketar blev det! 

En av favoritjulklapparna enligt mig var en tavla som min svägerska gjort. En stor pärltavla där hon pärlat ett foto.. Bild kommer snart!

Efter utdelandet var Elton helt slut så han fick sova lite - perfekt tajming eftersom det var dags för julklappsleken. Årets första och såååå spännande! 80kr per person och valfritt antal paket för denna peng. Blev mååånga paket i alla dess former!




Jag och Fredrik drog hem fyra DVD filmer, ett änglaspel, dropstop till vinflaskor, värmeljus, ölkorv och nått mer som jag inte kommer på just nu :) Vi brukar inte ha någon tur, men i år hade vi det! Efter julfrukosten drog vi vidare till pappa för lite lunch, han hade dukat så fint och fixat och donat. Med hjälp från syster yster såklart ;) Gåvagnen va en av klapparna på listan och visst fick Elton en sån, den snygga svarta från BRIO! :) Elton traskar för fullt med den så fort han får syn på den! En annan bra sak han fick, utav sin morfar, var tallrikar, skedar och mugg - behövs när man äter som en liten häst! 


Julklapparna från moster

Eftersom både jag och Fredrik har skilda föräldrar och relativt stor familj och släkt i närheten så blir det lite flängande, men i år kändes det inte stressigt alls utan riktigt mysigt och lagom! Vi kanske börjar bli vana efter sju jular tillsammans med fläng ♥ 

Så efter jullunchen och Kalle åkte vi till Eltons gamlafarfar på "gamla Brämhult" som det kallas ;) Där fick han en tredje hög med julklappar.. massa bra saker här med. Gosiga gosedjur, mysig filt, Geggamojapyjamas, babysim till våren å massa annat!


Eltons julklappshög


Elton gillar tomten, fast han va skånsk.. hahaha


Fyra generationer, Elton, pappa, farfar, och gamlafarfar  

Underbar julafton, även om snön höll sig på avstånd så infann sig en härlig julkänsla.. Tror det beror mycket på den älskade lillfisen vi har nu! 
God fortsättning på er alla kära läsare! 



Inga kommentarer: