onsdag 4 april 2012

Premiärbesök på Djurparken

Äntligen blev det premiär på djurparken.. Dit kommer vi gå många gånger i år!! Idag var vi där tillsammans med Elin, Alexandra, Sandra och Felicia som dessutom fyller ett i dag! GRATTIS igen!!

på språng inne på barnens zoo

Tränar ju på djurljud en hel del här hemma.. Går sådär än så länge men snart så. Prova iaf att säga muuuuu ett par gånger när vi stog vid kossorna. Elton tyckte "bhoobhaa" va ett bättre ljud. :)

Tjejerna springer runt så fint, märks att dom har kunnat gå ett tag nu! Elton stappla fram lite försiktigt, men ville helst hålla handen innan han våga röra på sig. 




Elton kika på kossorna

Skulle fotat honom när han gooooosa med en get, men hann inte. Va så sjukt sött.. Han la båda armarna rakt över ryggen på geten och sen ner med hela huvudet på med kinden mot geten och hängde där en stund. Va bra höjd på geten med, när han ska gosa med katterna måste han ju sätta sig ner först. 



kliar i armhålan tro?

Favvodjuren måste ju ändå va aporna, så härliga djur! Vi stog läääänge å väl och kika på de godingar som va inomhus.
Vill nog inte va med mer...
Man märker att våra små blivit större på många sätt, men framförallt att dom va vakna under hela besöket, tittade och pekade på djuren och att dom går omkring.. Lite galet men samtidigt såå fantastiskt. Ser verkligen framemot våren och sommaren!





sötpropp i stor hink




Vädret va på topp även om det va lite kallt, jag hade med pastasallad till allesammans och Sandra hade kaffe som värmde gott efter maten. Tack för en mycket trevlig 
förmiddag!!

satt på rad och kika på aporna






Inga kommentarer: