fredag 20 april 2012

Sångstund och blomsterarrangemang

Idag va vi på sångstund på bibblan, Johanna å Rut meddela på våran facebookgrupp att dom skulle dit, så vi packa ihop oss snabbt och åkte dit. Han är för bra som håller i det, trollbinder barnen på någevis. 



Efteråt körde Rut å Elton lite bil ihop.
Är inte lättast att ta kort med mobilen när det är mer än en liten som ska va med på fotot.. Alltid någon som rör sig. :) Söta var dom iaf



Därefter blev det lunch på Young Thai i Knalleland, riktigt smarrigt å sen åkte vi till Fredriks jobb för att hämta upp honom. Så körde han mig till Sara å Lindas föräldrar i Sjömarken å tog Elton med sig hem. Där var det dags att fixa lite blomstergrupper.. bara en sisdådär 40 stycken. Men gick jättebra och snabbt trots en ganska lång fikapaus med rabarberpaj å kaffe. :) Kul hade vi hela eftermiddagen och halva kvällen innan det var dags att åka hemmåt.


fullt bord

saftgryta full med härliga vårblommor


Lördagen den 28e är ni välkomna till Ekhagenmarknaden! Då kan ni köpa vissa av grupperna eller också köpa lotter och vinna fina grupper. Bredvid blomsterlotteriet finns jag på plats för att sälja krukor - kom å fynda!!



Inga kommentarer: