torsdag 8 september 2011

Djurparksbesök igen


Den här gången med Sara, Robert och Hampus. Sara skulle vara barnvakt åt sin systerson och Robert hade ju inte så mycket att välja på, va ju bara att kliva upp tidigt och agera lekfarbror. Det gjorde han kalasbra hela dagen på djurparken. Väl hemma somna han gott i soffan på två röda. 


Spanar in Nordamerikansk tvättbjörn (tror jag det var)
Söta Hampus



När vi hade grillat korv vid björnarna så var det lite matdax för deras del med, limpor i mängder stod på menyn. Djurskötarn kasta i limporna i vattnet och ropade på björnarna som badade under bron. Efter en kort stund började dom simma mot oss och limporna. Sååå söta! Visste inte att björnar gillade lite halvgammalt bröd så mycke!?












Girafferna hade fått en mumsig gren att tugga på




 Hampus va så söt, stod länge och småpilla på Elton, sen skulle han kramas massa gånger. Så försiktig och så mysig!

kramkalas

Efter allt ätande, sovande och kikande på djur drog vi bort till lekplatsen, precis som alla andra verkade ha gjort. Elton somna så det blev inge gungande för honom. Hampus hade däremot kalasskoj. 


Hampus ska åka för femtielfte gången :)


Moster Sara får gå med 




Sen gick vi hem till Sara & Robert där mamma Linda väntade på oss. Sen drog vi till Malin för att baka lite macarones, mums! Samma som vi fick på Lindas bröllop. Tyvärr kunde inte Linda och Hampus stanna så länge - va ju förskola och jobb dagen efter. Men Malin, Sara och jag hade en superdupertjejkväll, massa snack om allt mellan himmel och jord - tur var väl att Elton sov!? ;)








Tack vänner för en supermysig dag och kväll!

Inga kommentarer: