tisdag 13 december 2011

K-berg, Tova & Freja dejt och Lussetåg

Fullspäckad dag, javisst. Saknat det lite i all hemskans sjukdom som vart! :)

Inatt sov Elton från 20.00 till 09:10 - utan matuppehåll eller något annat. Underbart! Sen va de snabbt upp, på med kläder och i med gröt för att sedan åka till K-bergs öppna förskola. Träffa Alexandra och Benjamin och en massa andra underbara ungar. Sjöng lite härlig sång fikade och lekte lite till. Sen styrde vi färden mot Dalsjöfors. Där träffa vi Tova och Freja, Elton och Tova fick varsin julklapp men de sparar vi till julafton! Spännande. Vi som inte hunnit ordna någon till Freja....


Tova som Lucia


Freja pekar på lampan och viska titta, tittaaa..
Vi åt, lekte på golvet, rev i reklamblad och lekte lucior och sen gunga vi inomhus till och med! Underbar lekdejt!








Freja fick också va Lucia såklart!


Tova fastna lite i TVn en stund


Tyvärr fick jag bara med mig lilla kamerna, och den är kass. Håller på att ge upp hoppet tror jag.. Får leta upp den lilla Nikon kameran vi har, lite bättre iaf och fortfarande smidigare än systemkameran.


Efter några timmar där (som gick lite för fort som vanligt) så åkte vi till mötesplats Norrby för att se pappas kusin Julias luciatåg. Härligt att få se ett även i år, är nått speciellt med det där allt!

Kom hem för en timma sedan ungefär och då har vi tränat på att dansa lite, såklart. nya grejen. Men än så länge funkar det bara om vi står vid tv-bänken. Får ordna filmklipp på detta, när Elton skakar lite rumpa! :)




1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för idag!!! :) Ni behöver inte känna att ni måste köpa nått till Freja bara för att ni fick av oss, bara roligt!!
Kram från oss