tisdag 21 februari 2012

Den kreativa sidan har vaknat

och det har den gjort ordentligt! Mår så bra i själen av det.. Är väl kanske för att knät är trasigt och för att jag åkte på en ny vidrig förkylning i fredags som gör att jag inte ens kan komma iväg till gymmet för lite rehabträning..! Blev i helgen en spontantripp för familjen till Ullared med Linda, Peter å Hampus. Va då inne på Lantmännens butik där och fyndade i pysselsaker.. (?) Lite knas att dom hade så mkt fina pysselsaker där - men Linda har koll hon! :)


Första albumet till Elton är på g

Köpte bland annat ett ringalbum som föreställer ett lok (längst till vänster på bilden ovan) va sex lok alltså tolv "album"sidor. Hann i igår klä in alla sidor med olika mönstrade papper som alla går i blått och eller brunt, och valde ut de foton jag ville ha med. Hoppas på att hinna fortsätta imorrn!


ailen
Idag blev det lite mer fokus på virkandet igen, huvudet och kroppen är klar och en arm. Men fastna sen. Ska göra någon 2och2 som dom kallar det, men inte hundra på om jag fattat rätt. Tur man ska till Elin på torsdag på virkkväll så hon kan visa! :) Sitter lite fast med luftballongen med, men ska nog lösa sig fint!


Inga kommentarer: