lördag 18 februari 2012

Fötterna först!!

Som vi har tränat på detta! När man ska ner från sängen, soffan eller trapporna. Tänkte när vi börja för någon månad sen att det kommer ta en evighet innan lilleman lär sig, han är ju ändå så liten! Liten kanske men inte dum! Imorses när han va på väg ur sängen så sa jag till honom utan att börja ta tag i honom för att hjälpa till. Han titta på mig en kort stund, vred runt hela kroppen och hasa sig ner från sängen - med fötterna först!!

Så himla häftigt att man kan förstå så mycket fast man ändå är så liten. Fungerade varje gång efter det, å de känns så skönt att veta att han kan ta sig ner själv på ett lite säkrare sätt. Trapporna får nog dröja ett tag till dock innan han får ta sig ner själv där..


titta mamma - one hand!
Nya nöjet i övrigt är ju att stå I gåvagnen istället för att gå bakom. Står å rycker lite tills man kommer å pötter på honom. Står så stadigt så och tycker det är sketagöraskoj! När han tröttnat kliver han ur långsamt och försiktigt. Idag fick han på dinosaurie/drakdressen för sista gången, den är lite tajt nu. Eller sinosauriedräkten som vi har kallat den här hemma 





Här kommer ett klipp från lite tidigare när godingen åker gåvagn











Fötterna först - tänk på det!



Inga kommentarer: