tisdag 28 februari 2012

Födelsedagskalas med ICA-mammorna

Idag var det äntligen dax att fira våra små som fyller år med ungefär en månads mellanrum. Valdemar kom i januari, Alexandra i februari, Elton i mars och Felicia i april :) Va planerat till förra veckan men då va ju Elton så krasslig.

Planen var att vakna mellan halv åtta och åtta som vi brukar, men blev halv nio, sen var det ju dax för frukost och samtidigt försöka ringa kollegan för lånelöfte och Handelsbanken för att kolla det bundna gamla personallånet som ligger där. Löste sig ganska snabbt med allt, men hann inte med halv elva bussen pga en sen bajsblöja så fick bli kvart i elva så va framme vid elva en timme sent. Illa! Men blir så ibland. :)

Jättetrevligt kalas å de va alldeles för längesedan vi träffades alla fyra. Frallor och efterrätt och därefter paketutdelning där vi lottade ut varsitt paket till våra små.

jättemysiga böcker med Rundis och Randis
Elton fick två jättefina böcker som jag tittat på tidigare.. den ena är en pekbok där man kan känna på olika material och det andra med ljud. Tack säger vi till Felicia som hade ordnat en så bra present.



Budgivningen drog igång under dagen, redan stuckit iväg lite väl bra, så får leta vidare efter huset med stort H.. Skönt dock att ha lånelöfte och alla papper klara, så går det ju snabbare och enklare när det blir dax, om det blir dax.. NÄR det blir dax..! :) ja, NÄR det blir dax får det va!

Lite virkning och tv nu innan det är dax för bingen.
Tröttare mamma börjar man allt bli, ettåringar kräver lite mer har jag märkt..(bara lite)
Fler än jag som inte kände till att ettårstrots finns?? Trodde det var först när dom blev två-tre år!?



Inga kommentarer: