torsdag 1 mars 2012

Huset

Har vi kanske hittat huset nu? Kanske? Orkar och vill vi? Bud är lagt iaf, har ju dock ingen aning alls om hur det kommer gå, å vi går inte många tusenlappar högre. Vore ju skoj.. pirrigt, imorrn någon gång under dagen ringer mäklaren igen och meddelar om fler bud inkommit..

huset - dock är nedre halvvåningen inte med.. 

Idag har vi i vilket fall som helst spenderat nästa hela dagen på öppnis med massa vänner, lika trevligt och bra som vanligt. Lite senare dök även grannarna upp och hängde lite, och en timma innan vi skulle bege oss dök mamsen upp. Mysigt! Tyckte Elton med, han har vart på kanonbra humör hela dagen.

Lite senare var det dags för ett besök på Ciluette.. denna vecka har dom elevbehandlingar då två tjejer från Almås stylislinje är där på APU.. Så passade på att färga bryn och fransar och plockade brynen för hela 75 riksdaler! Helt okej prislapp för en skön stund i fantastiskt avkopplande miljö.. Vem vet, det kanske finns tider kvar imorrn?? Fanns manikyr och någon annan behandling med för samma peng.



Efter det åkte jag till jobbet på stickkväll, fast jag virka ju såklart. Nu är den lilla alien klar och prickarna till luftballongerna börjar komma på plats. Bilder kommer snart. Glömde ju fota mitt i allt virkande.

Imorrn blir det en sväng till stugan med pappa och systeryster.. å Elton såklart, men först åker vi förmodligen till Kinna garn, Skroten och Visko!! Därefter blir det nog en tur förbi farmors grav å därefter kaffe i stugan, pappa sa att det skulle bli fint väder :) Lovely!!

Nä, fixa en liten överföring för vunnen traderaauktion på ett alfabet till min stans å sen bingen där darling väntar.

Pussåkram


Inga kommentarer: