onsdag 21 mars 2012

Heeeeldag på öppnis

Idag vakna vi i lite bättre tid och det fick bli öppnis strax efter tio efter lite ändrade planer. Det betyder ju att vi visserligen missade sångstunden, men blev en kalasbra dag ändå. Va lite blandat folk där, några vi inte sett på länge, några veteraner och en del nytt folk.  :) Alltid skoj! Mycke pappor också, dock inte från vårt gäng, men det brukar tydligen vara en del pappor där på onsdagar just - så ni pappor som är hemma, passa på på onsdagar på Öppnis Kristineberg.







Köra bil är skojsigt numera


Efter ett par timmar, vid en halv tre så var det dags att traska hemmåt, fick sällskap en bit eftersom Freddie och hans pappa skulle gå till farfar som bor ganska nära oss, Elton hann somna innan vi lämnat öppnis och Freddie strax efter :)


tittut
När jag hade packat klart babysimssakerna åt Elton och hans pappa så var klockan bara fem över tre så då tyckte jag att vi gott kunde traska ner istället för att ta bussen och knät höll fantastiskt bra hela vägen! Elton ville dock inte sova så länge fast jag sjöng så vacker för honom! Eller inte. Så han låg å småkika i vagnen hela vägen ner till badhuset där han och pappa fortfarande är i poolen och simmar för fullt en stund till!


Kram på er!

Inga kommentarer: