lördag 10 mars 2012

1-års kalas

Idag var det dags för Eltons första födelsedagskalas! Igår bakade jag och Nina kakor och tårta och förberedde så gott vi kunde. En heldag och i säng först vid kvart i två, men som tur är sover ju Elton till strax efter åtta så va helt okej att gå upp imorses!


Första tårtan, både för Elton och premiärbak för min del.

Nära provsmakningen

Körde öppet hus för vännerna under dagen, lättast så. Å lyckat var det. Folk kom lite pö om pö och kände att jag hade tid att prata med de flesta under dagen och hålla ordning på kaffe, kakor, korv med bröd och alla underbara ungar! 


Dax för mellanmål efter en go middagslur


Lektältet som Elton fick i present av Freja va populärt direkt!


Elton & Tova 

Båda på g ut 


Tudiluu


Caesar va också med på kalaset och busade runt


Presentbordet va fullt med massa fina saker


Kläder & skor

blandat med sparbössa och klossar i mängder


Va ett mycket lyckat kalas på alla sätt å vis, kul att så många ville och kunde komma och vara med och fira Eltons 1-års dag! Fick både härliga leksaker, kläder till sommaren, klossar, rutshkana, verktygsbälte och lektält och massa annat fint! 

Imorgon är det familj och släkt som kommer och firar Elton, blir fullt hus från tretiden och ett par timmar framåt. Max kommer också med sin Alexandra för att fota nära och kära under kalaset. Är så lätt att glömma av att fota bland fikafix, paketöppning och umgänge. :) Därav lite halvdana foton från dagen.
Men innan kalaset blir det att besöka Tovas 1-års kalas i Dalsjöfors, ska blir skojsigt!


Tack alla underbara vänner för att ni var
med och firade den stora dagen med oss!


dax för bingen! Pussåkram

Inga kommentarer: