tisdag 27 mars 2012

Besök i Gånghester och Hillared

Som vanligt vakna vi lite sent.. Jätteproblemet hos oss ja, ska väl egentligen inte klaga, men svårt att hinna med saker på dagen och till sångstunder som börjar relativt tidigt på förmiddagarna när man sover till nio eller kvart i tio..  

Först fick vi efter frukosten åka till pappas jobb på Viared å lämna hans plånbok som han glömt hemma imorses, sen till Gånghester för att se hur Alexandra och hennes mamma och pappa bor numera.. jättemysigt ställe!! Vill också flytta! Det va ICA-mamma dejt också, ska försöka köra det på tisdagarna nu så vi fick ju träffa Valle, Felicia och deras mammor också. Lunch bjöds det på med, supergott!




plaksplask
Blött blev det

 Därefter åkte vi till mormor i Hillared för att hälsa på lite.. Blev hela eftermiddagen och vi åkte inte förrän strax innan sju. Elton lekte med katternas vattenskål, länge o väl och det verkade som det va superduperkul! Efteråt var det bara att byta om eftersom allt va blött.


gooooosa med katten


 När Elton blir lite trött så gosar han gärna med allt! Idag var det mammas ena jättebamsekatt Sotis som fick ta Eltons gosande. Men hon verka tycka att det var okej.. Så söt när han går fram, småfnissar lite och lägger huvudet mot henne och gosar. 



Nu ska jag kika lite på blåsippebilderna jag tog igår i Mollaryd..
Sen soffläge och virkning! Apa på gång nu.


Inga kommentarer: