söndag 4 mars 2012

Lördag och party

Igår började vi dagen med att äta en lång frukost och sen bege oss till öppnis där det var loppis, tyvärr fynda vi inget. Va rätt trångt med alla människor och så var jag inte på hugget riktigt :) Åkte vidare till Fristads folkhögskola där det oxå var loppis där hitta vi en jättesnygg jacka till Elton och några tröjor. 
Elton prövar nya dojorna
Det gick att gå i dom nya skorna, men svårt är det, stelt och vingligt! :)



Lite senare var det dags för promenad när det var sovardax för lilleman. Gick inte så långt då knät började bråka ganska snabbt. Är så himla frustrerande. Men snart så ska jag nog vara tillbaka! Efter promenaden satte vi oss på baksidan och grubbla lite över om å hur vi ska göra om altanen. Någon som har en tigersåg till utlåning? Jag är rivarsugen så vi kan komma igång!! Om vi nu inte hittar huset med stort H innan sommaren så är det ju underbart att ha en ny fin altan att njuta av!


sketagörago varm bulgursallad med biff

Ett recept från ICAs Billiga Vecka, va riktigt smaskigt och gick snabbt att göra! Så det fick bli lunchen igår. Efter mat och lite uppladdning var det dags att spackla sig - Partydax med mammorna hemma hos Carolina. Va så himla superduper trevligt och fick lära känna alla lite mer. Vet ju vilka alla är, vad dom heter hur förlossningen gick och vart de flesta bor, men visste inte vad alla jobbar med, har jobbat med, har bott och va de har för intressen och lite annat smått och gott, tack tjejer för en kanonkväll. Blir att göra om snart!! Även om jag idag inte gjort så många knop.. :)


Pussåkram



Inga kommentarer: